ZEHUI

nyheder

Den specifikke funktion af magnesiumoxid i lithiumbatterier

Glaskulelektroden lavet af nanooxid har en række karakteristika, såsom god stabilitet af batterier, høj ledningsevne, høj renhed, ingen gas i elektroden Essence.Nem overfladeregenerering, lille brint- og iltpotentiale, billig pris osv. Disse er dog mere generelt sagt, så hvad er de specifikke effekter af magnesiumoxid i lithiumbatterier?

Først og fremmest skal du vælge en 10-100g/L diameter på 10-100g/L diameter mellem 0,05-10 μm TiO2、SiO2、Cr2O3、ZrO2、CeO2、Fe2O3、BaSO、SiC partikel uopløselig, SiC osv.materialerne fremstillet som lithiumioner har karakteristika for god opladnings- og udledningseffektivitet, højere kapacitet og stabil cirkulationsydelse.

For det andet genererer lithiumbatteriets positive materiale, nano-magnesiumoxid som et ledende dopingmiddel, magnesiumdoteret lithiumjernmanganphosphat af fikserende årsager og danner yderligere en nanostruktur af det positive elektrodemateriale.Dens faktiske afladningskapacitet når 240mAh/g.Denne nye type positivt elektrodemateriale har karakteristika af høj energi, sikkerhed og lave priser.Det er velegnet til flydende og kolloide lithium-ion-batterier, små og mellemstore polymerer, især til høj-effekt batterier.

Derefter blev kapaciteten og cyklusydelsen af ​​spinel manganat lithium batteri optimeret.I lithium-ion batterielektrolyt med spinellithiummanganat som positivt materiale tilsættes nano-magnesiumoxid som afsyrningsmiddel for at fjerne syre, tilsætningsmængden er 0,5-20% af vægten af ​​elektrolytten.Ved at afsyre elektrolytten reduceres indholdet af fri syre HF i elektrolytten til mindre end 20 ppm, hvilket reducerer opløsningen af ​​HF til LiMn2O4 og forbedrer kapaciteten og cyklusydelsen af ​​LiMn2O4.

Til sidst, i det første trin, blandes nanomagnesiumoxid som pH-regulator med en alkaliopløsning og en ammoniakopløsning som kompleksdannende middel og tilsættes til en blandet vandig opløsning indeholdende kobolt- og nikkelsalte for at udfælde Ni-CO-komplekshydroxider. .

Det andet trin er at tilsætte lithiumhydroxid til Ni-CO-komposithydroxid og opvarme blandingen ved 280-420 °C.

I det tredje trin varmebehandles produktet, der genereres i det andet trin, i miljøet på 650-750°C, hvilket er relateret til tidspunktet for samtidig udfældning.Den gennemsnitlige partikelstørrelse af lithiumkompositoxid falder, eller bulkdensiteten stiger tilsvarende.Når lithiumkompositoxid anvendes som det aktive anodemateriale, kan der opnås et sekundært lithiumionbatteri med høj kapacitet, og den faktiske mængde magnesiumoxid er underlagt den specifikke formel.


Indlægstid: Jan-10-2023